Over mij

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal verteld

Je wilt een boodschap overbrengen. Aan klanten, medewerkers, of een ander lezerspubliek. Met tekst, beeld, of beide. Een efficiënte en effectieve manier is door verhalen te vertellen. Storytelling dus. Met boeiende verhalen houd je lang de aandacht vast, maakt jouw boodschap diepe indruk en zet je aan tot actie.

Denk aan verhalen over wat er zoal in jouw bedrijf of organisatie speelt en waar jij en je medewerkers dagelijks mee bezig zijn. De geschiedenis van een familiebedrijf of het succesverhaal van een startup. Gebeurtenissen en de lessen die je hebt geleerd om te onderstrepen waarom juist jij je klanten goed kunt helpen. Welke producten en diensten lever je, waarom zijn ze zo bijzonder en waardevol en hoe lossen ze de problemen van je klanten op.

In elk bedrijf zijn de ruwe grondstoffen voor talloze boeiende en mooie verhalen aanwezig. Je moet deze ruwe grondstoffen alleen zien te vinden en weten hoe je ze verwerkt tot goede verhalen. Verhalen die niet alleen een boodschap overbrengen, maar vooral ook aangenaam zijn om te lezen of naar te kijken. Zie verhalen als jouw favoriete NetFlix-serie. Met elke aflevering die je kijkt raak je meer betrokken bij de hoofdpersonen en de verhaallijnen. Net zo verstevig je met storytelling de band met je publiek en zorg je voor een grotere betrokkenheid bij jouw bedrijf.

Als tekstschrijver en fotograaf (content creater of storyteller zo je wilt) help ik jou graag om de meest bijzondere en unieke verhalen in jouw bedrijf te ontdekken. Ook als je denkt dat ze er helemaal niet zijn. Ik kijk rond, luister aandachtig, stel vragen en neem interviews af. Samen halen we de ruwe diamanten naar boven en vormen we het ruwe materiaal om tot prachtige verhalen die het vertellen waard zijn.

Instagram – Twitter – Facebook – Linkedin

Kees Krick Media - Contact

Instagram – Twitter – Facebook – LinkedIn

www.keeskrick.com