Contact

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal verteld

Je hebt iets moois te vertellen. Alleen, hoe breng je de boodschap over? Hoe maak je iets duidelijk aan jouw publiek, ook als dat niet over jouw vakkennis beschikt? Waar begin je en hoe maak je er een gestructureerd verhaal van dat prettig leest en mensen aanzet tot actie? Wat jij nodig hebt is een tekstschrijver. Iemand die aandachtig naar je luistert, de juiste vragen stelt en vervolgens het verhaal schrijft dat jij wilt vertellen.

Omdat ik schrijver én fotograaf ben, kan ik ook het bijpassende beeldmateriaal voor je maken. Dan weet je zeker dat tekst en beeld naadloos aansluiten, elkaar aanvullen en versterken. Nog een voordeel is dat je maar één aanspreekpunt hebt voor zowel tekst als fotografie. Heb je alleen tekst of alleen beeldmateriaal nodig? Dat kan natuurlijk ook.

Sterk in woord en beeld

Je kunt bij mij terecht voor allerlei soorten tekst. Zowel informatief, instructief, educatief, als commercieel. Mijn specialismen zijn fotografie en ICT. Een ander onderwerp in gedachten? Dan lees ik mij grondig in en/of doe ik kennis op via gerichte interviews. Omdat ik ook spannende verhalen schrijf, weet ik hoe je verhaaltechnieken toepast in (zakelijke) teksten. Mijn fotografiestijl is reportage/documentair/journalistiek, met veel aandacht voor licht, kleur en esthetiek.

 

Instagram – Twitter – Facebook – Linkedin

Kees Krick Media - Contact

Instagram – Twitter – Facebook – Linkedin

www.keeskrick.com