Straatfotografie juni 2014

Regelmatig kom ik mooie, grappige, opvallende, bijzondere en vreemde dingen tegen. Zomaar ergens en geheel onverwachts. Daarom heb ik altijd een camera op zak. Af en toe laat ik een selectie van straatfoto’s zien. Zomaar wat dingen die mij zijn opgevallen. De ene keer wat meer foto’s, een andere keer wat minder. Soms sla ik een maandje over. Omdat ik nooit weet wat ik tegenkomt.

 

Afslag

Afslag

Op slot

Op slot

Vondelpark

Vondelpark

Tekenen in het zonnetje

Tekenen in het zonnetje

Huwelijksaanzoek in het Vondelpark

Huwelijksaanzoek in het Vondelpark

Zeggen ze dat mijn camera groot is...

Zeggen ze dat mijn camera groot is…

Bakken in het park

Bakken in het park

blog-straatfotografie-juni-09

'Drins' 1 euro

‘Drins’ 1 euro

?!?

?!?

blog-straatfotografie-juni-12

Het is hier (niet) pluis

Het is hier (niet) pluis

Sloterpark

Sloterpark

Zoek je fiets (Fietsdepot Amsterdam)

Zoek je fiets (Fietsdepot Amsterdam)

Bordje

Bordje

Break-a-leg - een drieluik

Break-a-leg – een drieluik

Museumplein - Rijksmuseum

Museumplein – Rijksmuseum

, ,

www.keeskrick.com