Geplaatst op

Straatfotografie juni 2014

Huwelijksaanzoek in het Vondelpark

Regelmatig kom ik mooie, grappige, opvallende, bijzondere en vreemde dingen tegen. Zomaar ergens en geheel onverwachts. Daarom heb ik altijd een camera op zak. Af en toe laat ik een selectie van straatfoto’s zien. Zomaar wat dingen die mij zijn opgevallen. De ene keer wat meer foto’s, een andere keer wat minder. Soms sla ik een maandje over. Omdat ik nooit weet wat ik tegenkomt.

Afslag
Afslag
Op slot
Op slot
Vondelpark
Vondelpark
Tekenen in het zonnetje
Tekenen in het zonnetje
Huwelijksaanzoek in het Vondelpark
Huwelijksaanzoek in het Vondelpark
Zeggen ze dat mijn camera groot is...
Zeggen ze dat mijn camera groot is…
Bakken in het park
Bakken in het park

blog-straatfotografie-juni-09

'Drins' 1 euro
‘Drins’ 1 euro
?!?
?!?

blog-straatfotografie-juni-12

Het is hier (niet) pluis
Het is hier (niet) pluis
Sloterpark
Sloterpark
Zoek je fiets (Fietsdepot Amsterdam)
Zoek je fiets (Fietsdepot Amsterdam)
Bordje
Bordje
Break-a-leg - een drieluik
Break-a-leg – een drieluik
Museumplein - Rijksmuseum
Museumplein – Rijksmuseum