Geplaatst op

Straatfotografie mei 2014

Op het randje. Met een paraplu is het nog net droog op het terras...

Regelmatig kom ik mooie, grappige, opvallende, bijzondere en vreemde dingen tegen. Zomaar ergens en geheel onverwachts. Daarom heb ik altijd een camera op zak. Af en toe laat ik een selectie van straatfoto’s zien. Zomaar wat dingen die mij zijn opgevallen. De ene keer wat meer foto’s, een andere keer wat minder. Soms sla ik een maandje over. Omdat ik nooit weet wat ik tegenkomt.

Pita met gyros van Vleesch Noch Visch
Altijd lekker. Pita met gyros van Vleesch Noch Visch tijdens Sundaymarket Westergasfabriek.
Discriminatie! ;-)
Discriminatie! 😉
Maar om het nou in je brood te doen...
Maar om het nou in je brood te doen…
Parkeersensoren? Nergens voor nodig!
Parkeersensoren? Nergens voor nodig!
Op het randje. Met een paraplu is het nog net droog op het terras...
Op het randje. Met een paraplu is het nog net droog op het terras…
Zo. En nu even een drankje in het park.
Zo. En nu even een drankje in het park.
De kat neemt er geen hap van, maar ruikt erg lekker... (iPhone)
De kat neemt er geen hap van, maar ruikt erg lekker… (iPhone)