Tekstschrijver en fotograaf in Amsterdam

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal is waar het om draait

Met boeiende verhalen houd je de aandacht vast, maakt een boodschap indruk en zet je aan tot actie. Ook in jouw bedrijf zijn de ruwe grondstoffen aanwezig voor talloze mooie verhalen. Je hoeft het materiaal alleen maar te vinden, te herkennen, om het vervolgens te verwerken tot prettig leesbare teksten. Daar help ik jou bij.

Als tekstschrijver (bedrijfsjournalist, content specialist, copywriter, storyteller zo je wilt) help ik om die bijzondere en unieke verhalen te ontdekken. Ze zijn er echt. In grote bedrijven, het MKB en ook als je ZZP-er bent. Ik kijk rond. Ik luister aandachtig. Ik stel vragen en neem interviews af. Samen halen we de ruwe diamanten naar boven, waarna ik ze omzet in prachtige verhalen die het vertellen waard zijn.

Verhalen in de vorm van blogs, whitepapers, case studies, referentieverhalen, artikelen, columns en noem maar op. Bestaande teksten herschrijven en redigeren doe ik ook voor je. En waar gewenst verzorg ik als fotograaf meteen ook het benodigde beeldmateriaal.

Mijn specialisaties zijn ICT (denk aan datacenters, cloud, hyper converged, IoT, AI, SAN, hoge beschikbaarheid, disaster recovery), mobile (smartphones, apps, BYOD, enzovoort) en fotografie (alles wat te maken heeft met camera’s, fotograferen en fotobewerking). In deze vakgebieden heb ik tientallen jaren aantoonbare ervaring. Dat neemt niet weg dat wat het onderwerp ook is en om welke bedrijfstak het ook gaat, ik mij altijd snel kan inlezen en inleven. Zo schrijf ik over printers en virusscanners, maar ook weleens over warmtepompen of autonome auto’s (zelfrijdend).

Mijn uurtarief is 75 euro exclusief BTW. Een prijs per woord, pagina, of project afspreken kan ook.

Ps. De website waar je nu bent is volledig gericht op fotografie. Je vind er dus niets)terug over bijvoorbeeld ICT. Omdat ik als ghostwriter voor bedrijven en uitgeverijen werk (B2B en B2C), kom je mijn naam zelden tegen bij ICT-gerelateerde artikelen. Uiteraard kan ik je wat voorbeelden sturen.

De makkelijkste en snelste manier om contact met mij op te nemen is via e-mail (bellen mag uiteraard ook)

Kees Krick Media - Contact