Tekstschrijver en fotograaf in Amsterdam

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Wat is jouw verhaal?

Met boeiende verhalen houd je de aandacht vast, breng je op een natuurlijke manier een boodschap over en zet je aan tot actie. In elk bedrijf zijn de grondstoffen aanwezig voor talloze mooie verhalen. Over waar het bedrijf voor staat bijvoorbeeld en uiteraard over de producten en diensten zelf. Het is de kunst om dat ruwe materiaal naar boven te halen en te verwerken tot verhalen die het vertellen waard zijn. Daar help ik jou graag bij.

Denk aan teksten in de vorm van blogs, whitepapers, case studies, referentieverhalen, eBooks, artikelen, branded content en advertorials. Ook bestaande (web)teksten kan ik voor je herschrijven of redigeren. En waar gewenst verzorg ik als fotograaf het beeldmateriaal. Of nog beter , ik leer jou hoe je zelf aantrekkelijke foto’s maakt. Dan kan je dat voortaan zelf doen. Gewoon met je smartphone of met een (gewone/traditionele) camera.

Het uurtarief is 75 euro exclusief BTW. Een prijs per woord, pagina, of project is in overleg ook mogelijk.

Ps. De website waar je nu bent is vooral gericht op fotografie. Je vindt er daarom niets terug over mijn zakelijke teksten en fotografie. Sowieso werk ik als ghostwriter voor bedrijven en uitgeverijen (B2B en B2C) en kom je mijn naam dus nooit tegen bij zakelijke content. Uiteraard kan ik voorbeelden sturen.

De makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen is via e-mail (maar bellen mag ook)

Kees Krick Media - Contact