Tekstschrijver en fotograaf in Amsterdam

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal is waar het om draait

Met boeiende verhalen houd je de aandacht vast, breng je bijna ongemerkt een boodschap over en zet je op een vriendelijke manier aan tot actie. In elk bedrijf zijn de grondstoffen aanwezig voor talloze mooie verhalen. Het is vooral de kunst dat ruwe materiaal naar boven te halen, om het vervolgens te verwerken tot verhalen die het vertellen waard zijn. Daar help ik jou graag bij.

Als tekstschrijver (bedrijfsjournalist, content specialist, copywriter, storyteller zo je wilt) help ik om de bijzondere en unieke verhalen van jouw bedrijf te ontdekken. Ze zijn er echt. In grote bedrijven (enterprise), het MKB en ook als je zelfstandig (ZZP) bent. Ik kijk rond, luister aandachtig, stel vragen en neem waar nodig interviews af. Samen halen we de ruwe diamanten naar boven, waarna ik ze omzet in prachtige verhalen die het vertellen waard zijn.

Denk aan teksten in de vorm van blogs, whitepapers, case studies, referentieverhalen, eBooks, artikelen en columns. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het schrijven van branded content en advertorials. Ook kan ik bestaande teksten eventueel voor je herschrijven of redigeren. En waar gewenst verzorg ik als fotograaf het beeldmateriaal. Of beter nog, ik leer je hoe je zelf aantrekkelijke foto’s maakt, dan kun je dat voortaan zelf doen. Gewoon met je smartphone of eventueel een (gewone/traditionele) camera. Bijvoorbeeld voor je webshop.

Mijn uurtarief is 75 euro exclusief BTW. Een prijs per woord, pagina, of project is ook mogelijk.

Ps. De website waar je nu bent is volledig gericht op fotografie. Je vindt er daarom nagenoeg niets terug over mijn zakelijke teksten en fotografie. Ook omdat ik voornamelijk als ghostwriter voor bedrijven en uitgeverijen werk (B2B en B2C), kom je mijn naam zelden tegen bij zakelijke content. Uiteraard kan ik voorbeelden sturen.

De makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen is via e-mail (maar bellen mag ook)

Kees Krick Media - Contact