Boeken

Fotografieboeken van Kees Krick Media

Avond- en nachtfotografie

Na jaren van voorbereiding is bij uitgeverij Van Duuren Media het boek Avond- en nachtfotografie uitgekomen. Een boek waarin je alles vindt wat je nodig hebt om ’s avonds en ’s nachts de prachtigste foto’s te maken. Na zonsondergang krijg je totaal andere foto’s dan overdag. Sfeervolle en kleurrijke beelden. Soms zelfs wat mysterieus. Alles wat beweegt zal op een bijzondere manier op de foto komen. In het donker kun je zelfs een wereld vastleggen die wij met het blote oog helemaal niet kunnen zien. Dat maakt avond- en nachtfotografie spectaculair, verfrissend en altijd weer verrassend.

Kinderen fotograferen & Licht en Belichting

Mijn boeken Kinderen fotograferen en Licht en Belichting heb ik volledig herschreven en zijn nu weer helemaal up-to-date. Ze zijn vanaf nu te koop als eBook in mijn webshopKinderen fotograferen bevat ongeveer 230 pagina’s. Dat zijn maar liefst 40.000 woorden. Licht en belichting telt zo’n tweehonderd pagina’s en dat zijn meer dan 30.000 woorden. Je krijgt dus enorm veel waar voor je geld. Een compleet digitaal boek voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je kunt het lezen op je tablet, smartphone, eReader, of op een computer.

Kinderen fotograferen en Licht en belichting werden eerst als gedrukt boek uitgegeven door uitgeverij Pearson Education. Daar zijn ze inmiddels volledig uitverkocht. Vanaf nu zijn deze boeken alleen nog als digitaal eBook te koop. Daarnaast heb ik drie volledig nieuwe eBooks geschreven: Lange sluitertijden met ND-filtersiPhone fotografie en Straatfotografie. Al deze eBooks zijn in mijn webshop te koop.

Spannende verhalen door Kees Krick Media

Spannende verhalen

Regelmatig schrijf ik een spannend verhaal. Vaak zit er een fantastisch of futuristisch element in, al schrijf ik ook graag pure misdaadverhalen en thrillers. Hieronder vind je een opsomming van boeken en bladen waarin mijn verhalen gepubliceerd zijn. Bundels met mijn spannende verhalen zijn nu ook als eBook te koop in mijn webshop.

  • Kleurenblind, uitgeverij Kramat, dubbel-thriller met Nico de Braeckeleer
  • TimeOut, uitgeverij Kramat
  • Fantastische Vertellingen
  • Terraanse Vertellingen, uitgeverij Macc
  • Duistere Parels, Suspense Publishing
  • SF Kort
  • De Lift, uitgeverij Post Scriptum
  • Pure Fantasy
  • SF Terra (vele, vele, vele edities)