Fotografie workshops – haal alles uit je camera of smartphone en maak prachtige foto’s

Wil je nu eindelijk wel eens echt fraaie foto’s maken? Begrijpen hoe jouw camera of telefooncamera werkt en wat er allemaal mee mogelijk is? Volg dan een leerzame (en gezellige!) fotografie workshop:

Workshop Smartphone Fotografie (alle telefoonmerken)

Workshop Avondfotografie en Nachtfotografie (camera of smartphone)

Workshop Straatfotografie / Stadsfotografie (camera of smartphone)

Workshop Zakelijke fotografie (camera of smartphone)

(tijdelijk niet beschikbaar, informeer gerust) Workshop Camera bediening

(tijdelijk niet beschikbaar, informeer gerust) Workshop Lange sluitertijden met ND-filters

Behalve bovenstaande fotografie workshops is ook een workshop op maat mogelijk. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt aangeven over welk onderwerp of welke onderwerpen je meer te weten wilt komen. Over fotografie-onderwerpen, de werking van jouw specifieke camera, nabewerking met Lightroom , Photoshop of Snapseed, het zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Waar, wanneer en voor hoeveel?

Een individuele workshop volgen kan zowel doordeweeks als in het weekend. Stuur mij een berichtje en we prikken samen een datum. De prijs staat bij elke workshop vermeld. Wil je graag iemand meenemen? Dat kan voor een kleine meerprijs. Zo is de workshop extra voordelig voor jullie. Tijdens de workshop leg ik alles op een duidelijke manier uit. Je doet veel praktijkervaring op en uiteraard kom je met leuke foto’s thuis.

Wil je een groepsworkshop aanvragen? Dat kan! Denk aan een gezellig en leerzaam uitje met vrienden, vriendinnen, fotomaatjes, collega’s, vereniging, personeelsvereniging, of fotoclub. Informeer naar mogelijkheden en tarieven. Om de workshop persoonlijk te houden, is de maximale groepsgrootte (ongeveer) twaalf personen.

Nog niet helemaal overtuigd? Daar heb ik een kleine verzameling referenties en ‘wat anderen zeggen’ voor aangelegd.

Alweer vijftien jaar schrijf ik artikelen voor (onder andere) het leukste en grootste fotografieblad van Nederland Zoom.nl. Daarnaast werk ik mee aan de fotografiecursussen van Zoom Academy. Uiteraard vind je ook veel informatie over smartphones, camera’s en fotografie op mijn eigen website (www.keeskrick.com) en op mijn YouTube-kanaal. Verder heb ik diverse boeken en eBooks geschreven die over deze onderwerpen gaan. Al sinds de eeuwwisseling fotografeer ik digitaal (daarvoor analoog) en ik kan zelfs de lastigste onderwerpen duidelijk en helder aan je uitleggen.