Fotografie workshops – haal alles uit je camera of smartphone en maak prachtige foto’s

Wil je nu eindelijk wel eens echt fraaie foto’s maken? Begrijpen hoe jouw camera of telefooncamera werkt en wat er allemaal mee mogelijk is? Volg dan een leerzame (en gezellige!) fotografie workshop:

Workshop Smartphone Fotografie (geschikt voor elke smartphone, dus zowel iPhone als Android)

(tijdelijk niet beschikbaar) Workshop Avondfotografie en Nachtfotografie

(tijdelijk niet beschikbaar) Workshop Straatfotografie of Stadsfotografie (met camera of smartphone!)

(tijdelijk niet beschikbaar) Workshop Zakelijke fotografie

(tijdelijk niet beschikbaar) Workshop Camera bediening

(tijdelijk niet beschikbaar) Workshop Lange sluitertijden met ND-filters

Behalve bovenstaande fotografie workshops is ook een workshop op maat mogelijk. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt aangeven over welk onderwerp of welke onderwerpen je meer te weten wilt komen. Over fotografie-onderwerpen, de werking van jouw specifieke camera, nabewerking met Lightroom , Photoshop of Snapseed, het zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Een groepsworkshop, presentatie of lezing aanvragen kan ook (bedrijven, verenigingen, personeelsverenigingen, enzovoort).

Alweer vijftien jaar schrijf ik artikelen voor (onder andere) het leukste en grootste fotografieblad van Nederland Zoom.nl. Daarnaast werk ik mee aan de fotografiecursussen van Zoom Academy. Uiteraard vind je ook veel informatie over smartphones, camera’s en fotografie op mijn eigen website (www.keeskrick.com) en op mijn YouTube-kanaal. Verder heb ik diverse boeken en eBooks geschreven die over deze onderwerpen gaan. Al sinds de eeuwwisseling fotografeer ik digitaal (daarvoor analoog) en ik kan zelfs de lastigste onderwerpen duidelijk en helder aan je uitleggen.

Waar, wanneer en voor hoeveel?

Een workshop volgen kan zowel doordeweeks als in het weekend. Stuur mij een e-mail en we prikken samen een datum. In principe geef ik de workshops in of rond Amsterdam. Ik ken er goed de weg en er zijn fotomogelijkheden in overvloed. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk. Prijs en tijdsduur van zowel individuele workshops als groepsworkshops staat steeds bij de workshops zelf vermeld (zie hierboven).

Wil je een groepsworkshop aanvragen? Dat kan! Denk aan een gezellig uitje met vrienden, vriendinnen, of familie. Of een leerzame workshop met collega’s op of in de buurt van jullie kantoor. Informeer naar mogelijkheden en tarieven. Om de workshop persoonlijk te houden is de maximale groepsgrootte (ongeveer) vijftien personen.