Fotografie workshops – haal alles uit je camera of smartphone en maak prachtige foto’s

Wil je nu eindelijk wel eens echt fraaie foto’s maken? Begrijpen hoe jouw camera of telefooncamera werkt en wat er allemaal mee mogelijk is? Volg dan een leerzame (en gezellige) fotografie workshop bij mij.

Zoals een workshop Smartphone fotografieStraatfotografie, Stadsfotografie, Camera bediening, Avondfotografie en Nachtfotografie, Lange sluitertijden met ND-filters of een workshop Zakelijke fotografie.

Momenteel geef ik de onderstaande workshops. Een presentatie of lezing kan ook.

Workshop Smartphone Fotografie (geschikt voor elke smartphone, zowel iPhone als Android)

Workshop Smartphone AVOND en NACHT Fotografie (smartphones met nachtstand, iPhone en Android)

Workshop Stadsfotografie (met camera of smartphone!)

Workshop Straatfotografie (met camera of smartphone!)

Workshop Zo werkt jouw camera (zo bedien je hem en stel je hem in)

Workshop Zakelijke fotografie voor zelfstandigen en bedrijven (met camera of smartphone!)

Workshop Avondfotografie en Nachtfotografie

Naast bovenstaande fotografie workshops is ook een workshop, presentatie, of lezing op maat mogelijk. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt aangeven over welk onderwerp of welke onderwerpen je meer te weten wilt komen. Over fotografie, een bepaalde camera, nabewerking met Lightroom, Photoshop, of Snapseed, het zijn slechts een paar van de vele mogelijkheden.

Vanwege de Coronacrisis werken we op rustige plekken en houden we voldoende afstand.

Over deze onderwerpen en nog veel meer schrijf ik al meer dan tien jaar artikelen voor onder andere het leukste fotografiemaandblad Zoom.nl en uiteraard voor mijn eigen website. Verder heb ik diverse boeken en eBooks uitgegeven die allemaal over fotografie gaan. Sinds de eeuwwisseling fotografeer ik digitaal (daarvoor analoog) en ik kan zelfs de lastigste onderwerpen duidelijk en helder aan je uitleggen.

Waar, wanneer en voor hoeveel?

Een workshop volgen kan zowel doordeweeks als in het weekend. Dus stuur mij een e-mail en we prikken samen een datum. In principe geef ik de workshops in of rondom Amsterdam. Ik ken er goed de weg en er zijn fotomogelijkheden in overvloed. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

De prijs van een individuele workshop is 75 euro per uur. Voor particulieren is dit inclusief BTW, voor bedrijven exclusief BTW. Wil je graag iemand meenemen, dan kan dat voor een kleine meerprijs van 35 euro per uur. Zo is de workshop extra voordelig voor jullie. Tijdens de workshop leg ik alles op een duidelijke manier uit, geef ik tips en trucs en doe je veel praktijkervaring op. Uiteraard kom je met leuke foto’s thuis.

Wil je een groepsworkshop aanvragen? Dat kan. Denk aan een gezellig uitje met vrienden, vriendinnen, of familie. Of een leerzame workshop met collega’s op (of in de buurt van) jouw kantoor. Informeer naar mogelijkheden en tarieven. Om de workshop persoonlijk te houden, is de maximale groepsgrootte (ongeveer) tien tot vijftien personen.