Geplaatst op

Column: Mijn onzichtbare vriend

Wegens ‘overcompleet’ bied ik mijn onzichtbare vriend te koop aan. Hij is zo goed als nieuw, erg weinig gebruikt en ziet er nog heel goed uit. Zoals je op de foto kunt zien is het een echte, originele, onzichtbare vriend en geen namaak. Er zit zelfs geen enkele krasje op.

De doos ben ik helaas kwijt geraakt, maar die heeft een onzichtbare vriend eigenlijk toch niet nodig. Ook de handleiding en de originele factuur zitten er niet meer bij, daar wil ik transparant over zijn. Hij is altijd een heel goede vriend voor mij geweest. Ik doe hem weg omdat ik een nieuwe onzichtbare vriend heb gevonden.

Deze onzichtbare vriend neemt bijzonder weinig ruimte in en is makkelijk op te bergen. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Hij is aan mensen gewend en laat zich met gemak overal mee naartoe nemen en mensen kijken nooit vreemd op als ze hem met je zien. Je kunt hem bij mij thuis komen bekijken om te zien of hij wat voor je is. Opsturen kan, maar alleen bij vooruitbetalen, voor het risico van de koper en tegen betaling van de verzendkosten. Ik pak hem goed voor je in. De onzichtbare vriend past gewoon door je brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Mocht je hem later weer kwijt willen, dan kun je hem gewoon doorverkopen. Er is veel vraag naar onzichtbare vrienden. Let op: ik reageer alleen op serieuze biedingen.