Over mij

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal verteld

Met boeiende verhalen houd je de aandacht vast, maakt een boodschap indruk en zet je aan tot actie. In elk bedrijf zijn de ruwe grondstoffen aanwezig voor talloze boeiende en mooie verhalen. Je moet deze ruwe grondstoffen wel eerst zien te vinden en vervolgens weten hoe je ze verwerkt tot prettig lezende teksten.

Als tekstschrijver en fotograaf (bedrijfsjournalist, content creater, of storyteller zo je wilt) help ik jou graag om die bijzondere en unieke verhalen te ontdekken. Ze zijn er echt. Ook als je denkt van niet. Ik kijk rond en luister aandachtig, stel vragen en neem interviews af. Samen halen we de ruwe diamanten naar boven en vormen ze om tot prachtige verhalen die het vertellen waard zijn.

Wat het onderwerp ook is en om welke bedrijfstak het ook gaat, ik kan mij razendsnel inlezen en inleven. Daarnaast ben ik momenteel al volledig gespecialiseerd in ICT en fotografie, met tientallen jaren aantoonbare ervaring. De makkelijkste en snelste manier om contact met mij op te nemen is via e-mail (bellen kan uiteraard ook).

Instagram – Twitter – Facebook – Linkedin

Kees Krick Media - Contact

Instagram – Twitter – Facebook – LinkedIn