Workshop bosfotografie en landschapsfotografie – prachtige bosfoto’s en landschapsfoto’s maken met een camera of je telefoon

Nieuw! Na een drukke dag op het werk (of thuiswerken), of zomaar een hectische dag , ben je vast toe aan wat rust en ontspanning. Foto’s maken van prachtige (bos)landschappen en bostaferelen is hier ideaal voor. Je bent lekker actief bezig, maakt een gezonde wandeling, werkt aan je conditie en komt nog met prachtige foto’s thuis ook. Zo in de natuur valt bijna als vanzelf alle spanning van je af. Voor je het weet is jouw hoofd leeg en helder en kun je er weer een tijdlang tegenaan.

Landschappen en boslandschappen vastleggen kan overal. Ja, ook in Nederland en gewoon bij jou in de buurt. Je hoeft er echt niet voor naar een ander land af te reizen. Al maak je uiteraard ook op reis en tijdens vakanties de prachtigste foto’s na deze workshop! Maar we beginnen dus lekker in de buurt, in onze eigen omgeving. Nederland kent namelijk prachtige bossen, parken, natuurgebieden en we beschikken over zeer gevarieerde landschappen. Ook in de buurt van de grote steden is veel meer te vinden dan je misschien denkt!

Binnenkort lees je hier alles over de workshop landschapsfotografie en bosfotografie. We gaan bijvoorbeeld naar de Amsterdamse Waterleidingduinen, vlakbij Zandvoort en Haarlem, dicht langs de kust. Een prachtig en gevarieerd natuurgebied met zandvlaktes, heuvels, bossen, waterpartijen, grillige oude bomen en waar je veel wild tegenkomt. Of je kiest voor Zuid-Kennemerland of het Amsterdamse Bos. Ja, zelfs in het Vondelpark zijn veel fotomogelijkheden. Daarna kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen in jouw eigen omgeving. Of dus tijdens alle vakanties die binnenkort eindelijk weer mogelijk zijn!

Meer weten? Stuur mij een bericht en ik breng je als eerste op de hoogte zodra de nieuwe workshop live gaat. Of reserveer alvast een datum, dat mag natuurlijk ook! Met een camera, smartphone, of allebei kun je meedoen met deze workshop. Een standaard (zoom)lens is voldoende, je hebt dus geen speciale apparatuur of enorme telelenzen nodig!

Hieronder een voorproefje!

Alweer vijftien jaar schrijf ik artikelen voor (onder andere) het leukste en grootste fotografieblad van Nederland Zoom.nl. Daarnaast werk ik mee aan de fotografiecursussen van Zoom Academy. Uiteraard vind je ook veel informatie over smartphones, camera’s en fotografie op mijn eigen website (www.keeskrick.com) en op mijn YouTube-kanaal. Verder heb ik diverse boeken en eBooks geschreven die over deze onderwerpen gaan. Al sinds de eeuwwisseling fotografeer ik digitaal (daarvoor analoog) en ik kan zelfs de lastigste onderwerpen duidelijk en helder aan je uitleggen.