Tekstschrijver en fotograaf in Amsterdam

Kees Krick Media Tekstschrijver en Fotograaf

Jouw verhaal onder woorden gebracht

Met boeiende verhalen houd je de aandacht vast, breng je op natuurlijke wijze een boodschap over en zet je aan tot actie. In elk bedrijf zijn de grondstoffen aanwezig voor talloze mooie verhalen. Zoals waar je als bedrijf voor staat en uiteraard over de unieke eigenschappen van jouw producten en diensten en op welke manier bedrijven of particulieren daar optimaal van profiteren.

Het is vooral de kunst om deze grondstoffen naar boven te halen en het ruwe materiaal om te zetten in teksten die waardevol zijn voor jouw doelgroep en daarnaast begrijpelijk zijn en lekker weglezen. Daar help ik jou graag bij als tekstschrijver. Al mag je mij ook gerust een storyteller, content creator, copywriter, bedrijfsjournalist, of verhalenverteller noemen.

Wat kan ik voor jou schrijven? Denk aan blogs, white papers, case studies, referentieverhalen, eBooks, branded content, advertorials en artikelen voor zoiets als een personeelsblad. Kortom, alles waar woorden in voorkomen. Ook bestaande teksten kan ik voor je redigeren of herschrijven. Misschien vind je het bijvoorbeeld prettig om jouw ideeën en gedachten alvast aan het (digitale) papier toe te vertrouwen en wil je dat een tekstschrijver er een goedlopend verhaal van maakt.

Jouw verhaal in beeld

Als fotograaf kan ik meteen ook het beeldmateriaal verzorgen. Mijn fotografiestijl is vooral documentair. Dit betekent dat ik het liefst echte dagelijkse (werk)situaties in de meest pure vorm fotografeer. Omdat er niet geposeerd hoeft te worden en niets in scène is gezet, levert dit natuurlijke en geloofwaardige foto’s op. Je ziet in beeld precies hoe het eraan toe gaat in jouw bedrijf of winkel. Of althans het deel dat je wilt laten zien.

Omdat passieve beelden zakelijk niet aantrekkelijk zijn, geef ik waar nodig wel aanwijzingen om mooie, actieve en levendige foto’s te krijgen. Wat ook kan is dat ik jou via een workshop leer hoe je zelf goede zakelijke foto’s maakt. Gewoon met je smartphone of een andere camera (spiegelreflex, systeemcamera).

Tekst of fotografie of allebei

Je kan mij dus inhuren als tekstschrijver, fotograaf, of allebei. Met als grote voordeel dat je maar met één partij hebt te maken en niet alles dubbel hoeft te vertellen en te laten zien.

De makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen is via e-mail (maar bellen mag ook)

Referenties

Kees Krick Media - Contact

De website waar je nu bent is volledig gericht op kennisdeling over fotografie. Je vindt er dus niets terug over mijn zakelijke teksten en bedrijfsfotografie. Dat ik als ghostwriter voor bedrijven en uitgeverijen (B2B en B2C) werk maakt het ook niet makkelijker, want daardoor kom je mijn naam zelden tegen bij zakelijke content. Uiteraard kan ik voorbeelden tonen. O, en de foto bovenaan deze pagina is onderdeel van een serie die is gebruikt voor advertorials.

Kees Krick - tekstschrijver en fotograaf
Kees Krick – tekstschrijver en fotograaf